Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde büyük indirim geliyor! Et ve ayçiçek yağı başta olmak üzere 30 ila 40 ürün çeşidinde indirim yapılacak. Talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat verdi. İndirim müjdesini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, indirim ile ilgili olarak “Piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek” dedi. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yapılacak? Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim var mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim açıklaması!

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde başlatılacak indirim ile ilgili konuştu. İndirimler ile ilgili olarak “Marketlerde vatandaşı dara sokanlara, piyasanın dengesini bozanlara hizaya getirecek” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta et olmak üzere pek çok ürün grununda indirim yapılacağının müjdesini verdi. Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

“Marketlerde vatandaşımızı dara sokanlar; Tarım Kredi Kooperatif talimatı aldı. Koyun kuzu etinde yüzde 25 indirim başlattık. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacağız. Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Zeytinyağı ayçiçek yağında da 20-30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidilecek. Talimatımız şu sen başa baş noktasında çalışacaksın kar amacıyla çalışmayacaksın, vatandaşımı koruyacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak.''