Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal Medya hesabından Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki şu be müdürünün davranışlarını ve tutumlarına sert tepki gösterdi. Geylan, Müdür efendi, anladık, bir yerlere uşaklık yapmak senin karakterine zul gelmiyor, ama biz işgal ettiğin makamın haysiyeti adına üzülüyoruz ifadelerini kullandı.

Talip Geylan sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;

Adam, şube müdürü olarak atanmış ama adam olamamış!


Birilerine emir erliği yapmayı, adam olmaya tercih ediyor!


Sendikamız üyelerini odasına çağırıp, “Önümüzdeki yıl sendikamız üyesi olmayan hiç kimse müdür/müdür yardımcısı olamayacak. Bizim sendikamızın üyesi olmadığınız halde nasıl bu kadar fazla DYK kursu alabiliyorsunuz?” gibi seviyesiz tutumlarla adeta istifa etmeleri yönünde mobing yapıyor.

Müdür efendi, anladık, bir yerlere uşaklık yapmak senin karakterine zul gelmiyor, ama biz işgal ettiğin makamın haysiyeti adına üzülüyoruz.

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü ve özellikle Kars İl Milli Eğitim Müdürüne sesleniyorum: Devletin makamını babasının at çiftliği gibi kullanan bu müptezellikten hiç mi rahatsız olmuyorsunuz?

Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’den de beklentimiz, eğitim kurumlarımızı bu tür ayrık otlarından temizlemesidir.

IMF'den Şimşek'e övgü: 'Biz de bu politikayı tavsiye ederdik' IMF'den Şimşek'e övgü: 'Biz de bu politikayı tavsiye ederdik'


Ülkemizin çok büyük sıkıntılarla boğuştuğu, birlik ve beraberlik içerisinde bunları aşmaya çalıştığı şu günlerde hala insanlarımızı ayrıştıran kim varsa kamuya da bu ülkeye de yüktür!