Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul'un ender sembollerinden olan Kız Kulesi'nde başlattığı restorasyon işlerine ara vermeden devam ediyor. Son hava çekimlerinde ise ekiplerin halen iskelede çalışmalarına devam ettiği gözlemleniyor. Mart ayından itibaren, "Anıt Eser" olarak ziyarete açılacak olan Kız Kulesi, ziyaretçilerin Müze Kart'ını kullanabilecekleri bir nokta haline gelecek. Öncesinde yer alan restoranın kaldırılması ile birlikte, Kız Kulesi'ni ziyaret edenler daha keyifli bir deneyim yaşayabilecekler.

Restorasyon sonrasında nasıl görünecek?

Kız Kulesi'nin restore edildikten sonra nasıl bir görünüme sahip olacağı merakla bekleniyor. Konuya ilişkin, Bakanlık ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, bu merakı gidermek adına Kız Kulesi'nin resmi web sitesinde, restore edildikten sonraki halinin bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı, hava görüntülerinin en sonunda bulabilirsiniz.

KIZ KULESİNİN SON GÖRÜNTÜLERİ VE BİTİNCE NASIL GÖRÜNECEĞİ

Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

NASIL GÖRÜNECEK ?