Konya’da lise son sınıfa giden F.F, sınav stresi ve akademik kaygı nedeniyle psikolojik destek almak istedi. F.F, kendini psikolog olarak tanıtan M.E.D’ten psikolojik destek almaya başladı. Seanslarda lise öğrencisi F.F’ye buralar şefkat, merhamet', daha sonra ise dudaklarına dokunup, 'burası sadece özel kişiler tarafından öpülebilir, seni öpebilir miyim?' deyip genç kızı zorla dudağından öptü. “Bir dahaki sefere sen beni öpmek isteyeceksin.”  Diyerek tacizlerini sürdürdü ve “Kim kimi öpüyor?” Şeklinde söylemleriyle tacizleri devam etti.


Lise öğrencisi F.F. bu durumu hemen anne babası ve okul rehberlik öğretmenine anlatınca M.E.D. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek,
İfadesinde:


"Ben ona psikolog olduğumu söylemedim. Ben eğitim danışmanlık merkezinde çalışıyorum. Ona yardımcı olmaya çalıştım. Bazen baba-kız, bazen ağabey-kardeş bazen de öğretmen-öğrenci ilişkisi içerisinde hareket ettik. Derslerdeki ilerlemesi nedeniyle o bana sevincinden sarıldı. Hatta ben ona dikkatli olması korusunda uyardım" dedi. M.E.D hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.