Ekranların en sevilen yarışması Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan bölümünde bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık için mücadele verdi. Dokunulmazlık mücadedelesini kazanan takım ise Gönüllüler oldu.

Yarışma sunucusu Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı açıklama ise Ünlüler takımını şoke etti.

Ilıcalı Ada Konseyinde yaptığı konuşmada Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Zeynep Alkan'ın elinde yaşadığı sakatlık dolayısıyla ameliyat geçireceğini bu sürecin tahmin edilen zamanın çok daha üzerinde olması sebebiyle Survivor 2023'e veda ettiğini açıkladı:

 ''Yapılan kontrollerde, açıkcası biz bu konuda toleranslıyız ve vakit olarak yarışmacımızın mağdur olmaması için her türlü toleransı gösterebiliriz. Ancak Zeynep'ten gelen bir haber hepimizi çok üzdü. O da şu, Zeynep'in ameliyat olması gerekiyor. Survivor Zeynep'in babası Hamdi Alkan ile de görüştüklerini, durumdan haberdar olduğu ve yaşananlara üzüldüğünü dile getiren Ilıcalı, "Ameliyat elinden olduğu için şunu sorduk, 'Ameliyat olsun ve geri gelsin!' Ancak gelen raporlar şu anda bu ameliyat sürecinin tahminimizin çok daha üzerinde olacağı. Bu da şu demek, kendisine çok geçmiş olsun diyoruz. Zeynep'in Survivor hayatı sona erdi."

 Öte yandan eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda belli oldu. Eleme adayı Murat Eken oldu.