Dün akşam ekrana gelen bölümde eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımınından tek aday olarak gösterilen Çağla, yarışmaya veda etti.

Geçtiğimiz hafta çıktığı parkurda geçirdiği kaza nedeniyle hakkında diskalifiye olacağı şeklindeki yorumlarla gündeme gelen Çağla'nın durumunun gerekli tedavilerin ardından alınacak karar doğrultusunda verilebileceği açıklanmıştı. 

Çağla, yarışmasına engel bir durum yaşanmaması üzerine yarışmaya devam etti. Dün akşam gerçekleştirilen eleme konseyinde takımı tarafından Çağla'nın potaya gönderilmesi pek çok yorumu beraberinde getirdi.

Ünlüler takımından sadece Çağla eleme adayı olurken, Gönüllüler takımından daha fazla kişinin adının yazıldığı eleme konseyine veda eden Çağla, şu açıklamalarda bulundu:

''Gerçekten ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Üzgünüm, bu şekilde olduğu için. Yani benim için her şey yeni başlamıştı. Hafta başında öyle hissediyordum. Ama vardır bunda da bir hayır diyorum.Çünkü çok ciddi bir şey atlattım. Demek ki benim Türkiye gitmem, ailemin yanında olmam gerekiyormuş. Kimseye kırgın dargın değilim. Canları sağolsun. Benim hikayemin burada değil Türkiye'de devam etmesi gerekiyor.''