Survivor 2023'ün sunuculuğunu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın yaptığı yeni bölümü önceki akşam ekrana geldi. Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle, Kürşat, Osman Can ve Aziz arasında bir eleme heyecanı yaşandı.

Yapılan SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacı Kürşat oldu ve Survivor hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Kürşat'ın yarışmadaki eğlenceli tavırları ve başarılı performansıyla adından söz ettirmesi, diğer yarışmacıları da üzdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

Elendiği için çok üzgün olduğunu ifade eden Kürşat, veda konuşmasında şunları söyledi: "Herkese her şey için çok teşekkür ederim. Burada beni çok güzel ağırladınız. Henüz genç yaşta olmama rağmen, çok değerli tecrübeler kazandım. Bundan sonra doğru adımlarla yoluma devam edeceğim. Ailem, arkadaşlarım ve sevdiklerim için en iyi versiyonumu ortaya koyduğumu düşünüyorum. Eğer sizleri veya diğer yarışmacıları üzdüysem, özür dilerim. Artık son umutlarım da tükendi."

Sunucu Acun Ilıcalı ise Kürşat hakkında şunları söyledi: "Survivor boyunca kendi içinde en sevilen yarışmacılardan biri oldun ve bu sevgiyi hissettirdin. Çok güzel bir kalbe sahipsin. Tartışmalara girmeden ve her zaman olumlu olan iyi niyetli bir genç kardeşimizsin. Bence karakter olarak sınıfı geçtin."