Survivor 2023 için gözler Acun Ilıcalı’nın açıklamalarında… Yeni sezon için gün sayan Survivor 2023’ün yeni kadrosu ile ilgili ipuçları gelmeye devam ederken yarışmanın ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor'da yeni sezon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Her yıl Masterchef’in bitimine denk gelen Survivor’un Şubat ayında başlaması öngörülüyor.

SURVİVOR 2023 KADROSU BELLİ OLDU MU?

Acun Ilıcalı’dan Survivor 2023 için ilk açıklama geldi. Survivor 2023 "akıl oyunları" sezonu olacak.  Acun Ilıcalı yeni sezon formatını 'Survivor 2023 All Star-Fenomenler' olarak açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor 2023 başvuruları ile ilgili yaptığı açıklamada "Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun" dedi.

Ilıcalı’nın açıklamasının ardından yeni sezon kadrosunda kimlerin olduğu merak edilirken sosyal medyada sürpriz isimler yayıldı. Aralarında TikTok fenomenlerinin de olduğu yarışmacılar zorlu mücadele için Ocak ayında Dominik'e gidecek. Survivor’un yeni sezonunda kadroda yer alacağı konuşulan isimlerden biri de Arda Kural oldu. Acun Ilıcalı'nın Arda Kural'a Survivor 2023 ekibinde yer alması için teklif götürdüğü iddia edildi. Teklifi kabul ettiği söylenen Kural'ın da 'Fenomenler' takımında yarışacağı belirtiliyor. Sosyal medyada 2023 Survivor All Star fenomenler kadrosunda Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam,  Damla Can, Merve Aydın, adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni TikTok fenomeni Cellat gibi isimlerin yer alacağı iddiası yer aldı.