Survivor 2022 All Star macerasında ilk hafta geride kaldı. Survivor All Star'da birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni sezona başlarken ilk eleme de bu hafta yapılacak. Acun Ilıcalı, ilk elemenin ardından adaya yedek yarışmacıların geleceğini duyurdu. Programnın sıkı takipçileri yedek yarışmacıların kimler olacağını merak ediyor. Peki, Survivor 2022 All Star yedek kadrosunda kimler var? Hangi isimler Survivor'a gelecek? İşte Survivor 2022 All Star yedek kadrosu!

SURVİVOR ALL STAR 2022 YEDEK KADROSUNDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı, 2022 sezonunun ilk elemesinden hemen önce adaya yedeklerden 4 ismin geleceğini duyurdu. Ilıcalı, adaya gelecek yedek yarışmacılardan birinin adını da açıkladı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, ''Yedek yarışmacılar yarın itibariyle dahil olacak. Yarın 2 erkek 2 kadın yarışmacı geliyor. İsimlerden biri Nisa diğerlerini yarın göreceksiniz" dedi. Hastalığı nedeniyle yarışmaya dahil olamayan Nisa Bölükbaşı da bu akşam oyuna dahil olacak.

Survivor 2022 yeni bölüm fragmanın yayımlanmasının ardından diğer yedek yarışmacılarda belli oldu. Yedek kadrosunda şu isimler bulunuyor;

Yunus Emre,
Nisa,
Parviz
Ayşıl

Survivor 2022 All Star yedek kadrosu Survivor 2022 yedek kadrosunda hangi isimler var
NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.
Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

YUNUS EMRE KİMDİR?

Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinden İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Yunus Emre Özden hala Silivri'de yaşamaktadır. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Yunus Emre Özden 2 çocuklu ailenin tek oğludur ve Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okumaktadır.