Survivor 2021  4 bölüm yeni bölüm tek parça full kesintisiz izle. Sezonun ilk dokunulmazlık oyununun oynanacağını gösterdi. İlk gitme adayının belirleneceği ada konseyinde kaybeden taraf takım arkadaşlarından birini yazmak zorunda olacak. İşte  Ocak 2021 Survivor 4 bölüm tek parça kesintisiz izleme  videosu kamudanahber sitemizde.
 

Survivor 2021 10 Ocak’ta yayın hayatına başladı. Ünlülerin ve gönüllülerin aileleriyle vedalaşmasının ardından adaya gidişleri ve buradaki ilk yarışları ekrana yansıdı. Acun Ilıcalı’nın adaya gelişi ise ilk bölümün öne çıkan detaylarından oldu.

İlk bölümde ayrıca gönüllüler takımından bir kadın yarışmacının ünlüler takımına geçişi için oylama yapıldı. Oylamada en fazla ismi çıkan kişi İlayda Şeker olurken yarışmaya gönüllülerde başlayan İlayda artık ünlüler takımında mücadele edecek.

SURVİVOR 2021 FRAGMAN VİDEOSU

10 Ocak 2021 Pazar günü ekranda olacak bölümde ise dışlama ve alınganlık konuları üzerinde durulacak. Adanın ilk dokunulmazlık oyununun da oynanacağı gecede bir takım ilk dokunulmazlığın sahibi olacak.

Kaybeden taraf ise ada konseyinde eleme adayı olarak takım arkadaşlarından birini yazmak zorunda kalacak. İlk eleme adayının kendi takımlarından çıkmaması için performanslarını ortaya koyacak olan ünlüler ve gönüllüler galip gelebilmek için parkurdaki yerini alacaklar.