2022 yılından itibaren bankalarla promosyon anlaşmaları imzalayan kimi kurumlar daha önce zikredilmeyen miktarlarla, promosyonda Türkiye rekoru kabul edilen anlaşmalara imza attı. 

2023 yılında da bankalar arasındaki rekabetten yararlanan kimi kurumlar 50 bine dayanan promosyon anlaşmaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

40-50 bin gibi miktarların konuşulduğu ortamda kimi kurumlarda bankalarla yaptığı promosyon ihalelerinden hayal kırıklığı ile ayrıldı.

SGK, Emekli Promosyonları İçin Banka Listesini Yayınladı: Ödemeler İki Katına Çıkarıldı! SGK, Emekli Promosyonları İçin Banka Listesini Yayınladı: Ödemeler İki Katına Çıkarıldı!

Artan enflasyon karşısında çalışanların eriyen maaşlarına bir nebze fayda sağlasın diye promosyon ihalelerine öncülük eden kurumlar, en yüksek teklife göz kırpıyor.

Ancak gelen son promosyon anlaşması haberi, çalışanların beklentilerini karşılamazken, promosyonda oldukça düşük kabul edilecek bir miktar ile gündem oldu.

Aydın, Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Halk Bankası ile yaptığı görüşmeler sonucunda 9 bin TL'nin altına imzalar atıldı.