Bankaların çalışanlara maaş karşılığında ödediği promosyonlar, dikkat çekmeye devam ediyor.

Bankalarla çıkılan promosyon ihalelerinde en yüksek teklif 'evet' yanıtını alırken, çalışanlara ödenen promosyon miktarları can suyu oluyor.

TÜİK, Ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı TÜİK, Ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı

Geçtiğimiz yıldan bu yana imzalanan promosyon anlaşmaları, Türkiye rekorlarını peş peşe getirirken, imzalanan her yeni anlaşma bir önceki promosyon miktarlarını unutturmayı başardı.

Nedeyse 50 bine dayanan promosyon miktarları zikredilirken, imzalanan son promosyon anlaşmasının miktarı beklentinin altında kaldı.

Son promosyon anlaşması Efes Selçuk Belediyesi'nde çalışan Efes Proje Yönetim şirketi çalışanları için imzalandı. Banka ile imzalanan anlaşma gereği çalışanlara 9 bin 750 TL'lik ödeme yapılacak.

İlgili promosyon haberini  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Senge şu sözlerle duyurdu:

“Hep sofrayı büyütmek ile ilgili bir kaygımız var. O sofrayı büyütürken de doğru düzgün büyütmek istiyoruz. Nasıl ben kendi kızım Nefes’i düşünüyorsam, emin olun ki hiçbirinizi de ayrı tutmuyorum. Hepimizin huzurlu bir şekilde çalışması için de mücadele ediyorum. Hiç talebiniz olmamış olmasına rağmen, herhangi bir şekilde belki aklınızda hiç düşünce olmamasına rağmen sizin lehinize çalışmaya devam ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Belediye ve belediyenin kadroları ile ilgili düşünürken aynı zamanda Efes Proje Yönetim Şirketi’ni ve sizleri de es geçmeden çalışıyoruz. Bir yandan depremlerle uğraşırken, bir yanda da burası ile ilgili ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde, biz hiç kimseye haber etmeden bir şey yaptık. O da şu; gittik bankalarla konuştuk. Ve bankalara dedik ki; bizim çalışma arkadaşlarımızın maaşlarını sizlere geçirebiliriz. Ne yaparsınız? Ve bunu gerçekleştirdik. O anlamda tam bu dar zamanlarda bu dayanışmamızın bir örneği olsun dedik. Yakın bir zamanda her birinize 9 bin 750 TL ekstradan para gelecek. Güle güle harcayın hepiniz".