Fatih Terim, sezonun son haftasında oynanan Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, "Ben bu yarışımızla gurur duyuyorum. Her şeye rağmen bırakmadık, buraya getirdik. Ben yalnızım derken beni yanlış anladılar. Rakibimizi ve rakiplerimizin hepsini tebrik ederiz" ifadelerini kullandı

Fatih Terim, Süper Lig'de sezonun son haftasında oynanan Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Basınla ayrı uğraş, hakemlerle ayrı uğraş, TFF ile ayrı uğraş, bir de içeriyle uğraş. Bizim daha önce bitirmemiz gerekirdi bu işi. Bize çok ciddi yaralar verdiler. Sezon başından beri bakabiliriz. Herkese ve her şeye rağmen şampiyon olabilirdik.

'Her şeye rağmen bırakmadık, buraya getirdik'

Ben bu yarışımızla gurur duyuyorum. Her şeye rağmen bırakmadık, buraya getirdik. Ben yalnızım derken beni yanlış anladılar. Rakibimizi ve rakiplerimizin hepsini tebrik ederiz."

"Eğer güçlü olmazsanız size herkes dokunur. Dokunulmaz olmak için güçlü olmak lazım. Galatasaray'ın her zaman güçlü olması lazım. Düşmanlarımız bile bildiğimiz şeyler ama içimizdekiler daha tehlikeli. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Sezonun en ciddi döneminde hocalara söylenecek şey mi bunlar. Sonradan hırslandırmak için dedim gibi şeyler, bunları geçin"

"Güntekin Onay diyor ki, 'Yeni Malatyaspor hiç 3 gol yemedi"

Geçen hafta maç bitiyor. Yayıncı kuruluştu Güntekin Onay diyor ki, 'Yeni Malatyaspor hiç 3 gol yemedi.' Biz ondan şunu demesini de beklerdik, 'Ligin beşincisi de hiç 7 gol yemedi' Ben her şeyi daha iyi anlatacağım herkese. Galatasaray'la gurur duyuyorum. 'Yalnızım' dediğimde kimse beni anlamadı."