Sosyal medyanın "mini etekli KPSS öğretmeni" olarak tanıdığı Fidan Atalay, paylaşımlarında sınır tanımamaya devam ediyor. Fenomen öğretmen, son paylaşımında dekolteli bir kıyafet ve dar bir pantolonla buz üstünde nasıl kayılacağını takipçilerine gösterdi.

IMF'den Şimşek'e övgü: 'Biz de bu politikayı tavsiye ederdik' IMF'den Şimşek'e övgü: 'Biz de bu politikayı tavsiye ederdik'

Atalay'ın paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı takipçileri, Atalay'ın giyim tarzının öğretmenlik mesleğiyle bağdaşmadığını ve örnek olmadığını savunurken, diğerleri ise özgürlükçü yaklaşımı takdir etti.

Fidan Atalay, öğretmenlik mesleğinin yanı sıra sosyal medya fenomenliğiyle de tanınıyor. Özellikle mini etekleriyle yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Atalay, sık sık giyim tarzı ve cesur paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Fidan Atalay'ın sınırsız paylaşımları, öğretmenlik mesleği ile sosyal medya fenomenliği arasındaki tartışmaları da beraberinde getiriyor. Özellikle sosyal medya fenomenliğinin yükselişiyle birlikte, bu tarz tartışmaların daha da artması bekleniyor.

İşte o görüntüler...