Süper Lig'de bugün lider Trabzonspor, evinde Antalyaspor'u ağırlayacak. Ligde ilk mağlubiyetini Antalyaspor'a karşı alan Fırtına, bugün beraber kalması halinde bile şampiyonluğunu ilan edecek. Tarihi maç öncesi Abdullah Avcı takım antrenmanını taraftarlara açtı ortaya muhteşem görüntüler çıktı.

Son dakika: Trabzon’da şampiyonluk havası! Tarihi maç öncesi dikkat çeken görüntüler...
Ligde 76 puanla zirvede yer alan ve bugün sahasındaki Antalyaspor maçından 1 puan dahi alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek Trabzonspor, dün ön kutlama yaptı.

Son dakika: Trabzon’da şampiyonluk havası! Tarihi maç öncesi dikkat çeken görüntüler...
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın son antrenmanı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne alması sonrası taraftarlar tribünlere akın etti. 20 binin üzerinde bordo- mavili futbolseverler, stadyumda futbolcularla bir araya gelirken ortaya muhteşem görüntüler çıktı.


ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLENDİ

Teknik direktör Abdullah Avcı ile kaptan Uğurcan Çakır, Nwakaeme ve Hamsik'e özel tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, tüm takımı defalarca tribünlere çağırarak alkışladı. Şampiyonluk şarkılarının söylenip meşalelerin yakıldığı şölende coşku tavan yaptı.


TARİHİ GÜN GELDİ

Trabzonspor, ligde düğümün çözüleceği maçta Fraport TAV Antalyaspor'u sahasında ağırlıyor. 20.30'da başlayacak olan mücadelede bordo-mavililer, istediğini alarak büyük hedefe ulaşmayı planlıyor. Son 12 maçını kaybetmeyen Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor karşısında kadroda bazı değişikliklere gitmeyi düşünen Abdullah Avcı'nın Dorukhan'ı sağ beke çekmeyi, orta sahada da Siopis'i görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Son dakika: Trabzon'da şampiyonluk havası! Tarihi maç öncesi dikkat çeken görüntüler...
'SENİ YARADANA KURBAN OLAYIM!'

Antrenman sonunda taraftarların taleplerini geri çevirmeyen Abdullah Avcı tribüne gitti. Bu sırada bir taraftar kucağında çocuğuyla birlikte, "Hocam seni yaradana kurban olayım ben. Şu çocuğa şampiyonluk yaşattınız ya Allah sizden razı olsun" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı da, "Hepimizden razı olsun, keyfini çıkarın" diyerek teşekkür etti.

Son dakika: Trabzon'da şampiyonluk havası! Tarihi maç öncesi dikkat çeken görüntüler...
Şampiyonluk düğümünün çözülmesine bir puanı kalan Trabzonspor'da taraftarlar, büyük zaferi kutlamaya şimdiden başladı. Hafta başında satışa çıkan Antalyaspor maçının biletleri 4 dakika içinde tükenirken, dünyanın dört bir yanından şehre akın eden bordo-mavili futbolseverler, bayrak ve afişlerle süslenen caddelerde sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar eğlenerek coşkuyu doyasıya yaşıyor.


Konulan ek uçak ve otobüs seferlerinin bile yeterli gelmediği büyük şölen öncesi Trabzon da tüm hazırlıklarını tamamladı. Bugünkü maç sonrası kutlamaların, şehir merkezindeki 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile eski Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yerindeki Millet Bahçesi'nde yapılacağı bildirildi.

Son dakika: Trabzon'da şampiyonluk havası! Tarihi maç öncesi dikkat çeken görüntüler...
TAKIM TUR ATACAK

Bordo-mavili kulüp tarafından stadyumda büyük bir görsel şölen ile havai fişek gösterileri yapılacağı ve takımın Antalya maçının ardından şehir turu atmasının planlandığı belirtildi. Esas kutlamaları Altay maçının ardından yapmak isteyen yönetimin, bu akşamki kutlamaları kısa tutması bekleniyor.


3 BİN KİŞİLİK GÜVENLİK

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda şampiyonluk kutlamalarında bini özel olmak üzere toplam 3 bin güvenlik mensubunun görev alması kararlaştırıldı. Kurul, maç sonunda taraftarların sahaya girmesinin engellenmesine yönelik polis ve özel güvenlik ekiplerince bazı tedbirler aldı.

Son dakika: Trabzon'da şampiyonluk havası! Tarihi maç öncesi dikkat çeken görüntüler...
Ayrıca kutlamalar için çevre illerden de destek kuvvet istendiği ve çok sayıda güvenlik gücü ile tomanın bugün Trabzon'da hazır olacağı kaydedildi.


DEV BAYRAK SOKAKLARA SIĞMADI

Çarşıbaşı Taraftarlar Derneği ve Çarşıbaşı Belediyesi'nce 25 metreye 61 metre genişliğinde dev Trabzonspor bayrağı yaptırıldı. Coşkulu taraftarlar, bando takımı eşliğinde dev bayrağı taşıyıp, marşlar söyleyerek şampiyonluk yürüyüşü yaptı.


Çarşıbaşı İlçe Stadyumu'nda son bulan yürüyüşün ardından 350 kilogram ağırlığındaki bayrak, yeşil sahada açıldı. Bayrağın ucundan tutarak sallayan taraftarlar, yere serdiği bayrağın etrafında horon tepti.


BİLET BULAMAYANLARA MÜJDE

Trabzonspor-Antalyaspor müsabakasına bilet alamayan taraftarlar için Atatürk Alanı'nda ve Avni Aker Millet Bahçesi'nde dev ekran kurulacak.

Son dakika: Trabzon'da şampiyonluk havası! Tarihi maç öncesi dikkat çeken görüntüler...
Taraftar, şampiyonluk maçını şehrin işlek iki noktasından dev ekranlardan canlı olarak izleyebilecek. Ayrıca şehir meydanı ve Avni Aker Millet Bahçesi'nde maç sonrası sahne kurularak DJ performansı sergilenecek, halk oyunları ve havai fişek gösterileri sunulacak.

VALİLIKTEN ÇAĞRI: MİSAFİRLERE EVİNİZİ AÇIN

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, şehirde büyük coşku yaşandığını ve nüfusun ikiye katlandığını söyledi. Ustaoğlu, Trabzon'da tüm otellerin rezervasyonlarının dolduğuna işaret ederek "Vatandaşlarımız misafirlere evlerinin kapılarını açsınlar, hep birlikte bu bayramı, bu çifte bayramı kutlayalım" diye konuştu.