Eski Amerika Birleşik Devleteri Başkanı, iş adamı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'a "sus payı" ödenmesi konusunda resmi belgelere zarar verdiği iddiası ile yargılanacak. 

Donald Trump, yüksek güvenlik ile korunan mahkemeye gizli bir kapıdan girdi.  Donald Trump, mahkemeye girdikten sonra kendisine yöneltilen suçlamala niteliğindeki iddialara cevap vermesi için gözaltına alınmış durumda.

1680577880876-trum

Donald Trump'a yönetilen iddiaların ayrıntıları mahkeme esnasında ortaya çıkması bekleniyor. Mahkeme başladıktan sonra Mahkeme heyeti, Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönetilen suçların yüzüne okunması ardından Donald Trump'ın serbest kalması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e ‘Erdoğan’ tepkisi: Sarayla müzakere edilmez… Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e ‘Erdoğan’ tepkisi: Sarayla müzakere edilmez…

TELE1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat, mahkeme önündeki durumu şöyle aktardı: “Mahkeme önünde büyük güvenlik önlemleri var. Şu anda protestolar da devam ediyor. Protestolar izinli ama şiddete başvurulursa hemen müdahale edilecek. Hem karşıtları Trump’ın hem de Trump destekçileri gösteriler yapıyorlar. Bu gösterilere gayet tabii Demokrat ve Cumhuriyetçi partilerden milletvekilleri de katılıyor. Yani çok gergin bir bekleyiş var. Büyük bir olasılıkla tutuklanacak tabii ama bu tutuklama sembolik olacak. Yani kelepçe vurulmayacak. Mahkemeye girecek ve büyük olasılıkla kefaletle serbest bırakılacak.” dedi.