Dünyaca tanınan İsveçli rapçi Einar, sokak ortasında vurularak öldürüldü! Olayın çeteyle bağlantılı olduğu düşünülüyor. Ünlü şarkıcının Stockholm'de bir apartmanın önündeyken öldürüldüğü belirlendi!

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Gerçek adı Nils Kurt Erik Einar Grönberg olan 19 yaşındaki şarkıcı başından ve göğsünden vurulmuş bir şekilde bulundu. Genç şarkıcı 2019’da İsveç’in Spotify üzerinden en çok dinlenen sanatçısı olmuş, üç albümü müzik listelerinin tepesinde yer almış ve birçok ödül almıştı. Şarkıcı dünya çapında tanınıyordu ve şarkıcının sağlık ekiplerinin müdahalesine yanıt vermediği ve olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

RAKİBİ İLE HUSUMETLİ OLDUĞU BİLİNİYORDU

Polis, hayatını kaybeden kişinin resmi olarak kimliğini doğrulamazken, İsveç medyası ölen kişinin Einar olduğunu duyurdu. Şarkıcının birçok eseri ise uyuşturucu ve silahlar gibi suç dünyasına ait temalara sahipti ve şarkıcının 2020’de kaçırılmasında parmağı olduğu gerekçesiyle 10 ay hapis cezası alan ve temmuz ayında cezaevine giren rakibiyle husumetli olduğu herkes tarafından biliniyordu.

Einar’ın uzun süredir ölüm tehditleri aldığı ve koruma altında olduğu öğrenildi. Rap’çinin ölümünün Stockholm’de son 10 yılda gelişen mafya çekişmesiyle bağlantılı olduğu tahmin ediliyor.