ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, TV-100 ekranlarına çıkarak birtakım açıklamalarda bulundu. 100 bin imza ile adaylığı kesinleşen Sinan Oğan, eğer seçilirse yapacaklarını aktardı. Oğan, Sarıgül ve Ağırallioğlu ile ilgili de birtakım açıklamalarda bulundu.

2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı 2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı

"Seçim ikinci tura kalır. İki aday kalır"

Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağını belirterek ikinci turda da kendisinin olacağını söyledi. Oğan: "Seçim ikinci tura kalır. İki aday kalır. Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu kalır. Brezilya Başkanı'nın bir lafı vardı, sol jargondur ama ben severim. Biz cennet vaad etmiyorum ama cehennemin kapılarını kapatmayı vaad ediyoruz." dedi.

"SIĞINMACILARI GÖNDERECEĞİZ, İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NE DÖNECEĞİZ"

Sinan Oğan: "Bürokraside, valiliklerde, her yer siyaset yapanlar bıyıklı. Bunu değiştirmek istiyorum. Biz bunu değiştireceğiz. Kadına süs çiçeği muamelesi yapılmasını kaldıracağız. Eşitlik olacak. İstanbul Sözleşmesini bu destekliyorum. İstanbul Sözleşmesi'ne geri döneceğiz." dedi.

Sinan Oğan, mülteci konusunda da "Sığınmacıları hukuk çerçevesinde geri göndereceğiz. Gitmek istemeyen olduğu takdirde BM tanımında olduğu gibi kamplara yerleştiririz. Buradaki ayrıcalıkları ellerinden alınınca zaten durmak istemezler. Afganı, Suriyelisi hemen dploma alıyor, bizim vatandaşımıza onay verilmiyor. Bu ayrıcıklarını kaldıracak, geri göndereceğiz." diye ekledi

"Yavuz Ağıralioğlu'yla istifası sonrasında görüştüm"

Sinan Oğan Mustafa Sarıgül ve Yusuf Ağıralioülu ile görüştüğünü belirterek: "Mustafa Sarıgül'le dostluğumuz var. Çok kıymetli bir siyasetçi. Sağlam bir kitlesi var. Bize de sempatiyle bakıyorlar. Cumhurbaşkanlığında bizi desteklemelerinden memnun oluruz.

Yavuz Ağıralioğlu'yla istifası sonrasında nezaket görüşmesi yaptık. Hayırlı olmasını ve siyaset hayatında başarılar dilediğimi söyledim. Bir yanıt beklenen bir görüşme değildi." dedi.