Habertürk canlı yayınına konuk olan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan,  seçimi kazanacaklarına dair herhangi bir şüpheleri olmadığını belirtti.

Ayakları yere basan bir siyasetçi olduğunun altını çizen Oğan, ATA ittifakının kazanacağını, ikinci tura kalacaklarını söyledi.

"Sayın Kılıçdaroğlu yüzde 20 ile başladı. Şimdi yüzde 40'larda. Biz evvelsi gün çıktık, şu anda yüzde 16'larda gözüküyoruz. Bizim verilerimiz, dayandığımız seçmen kitlesi tabanı kendisini vatansever, Atatürkçü, Türk milliyetçisi olduğunu, HÜDA PAR ve HDP arasında kalmak istemeyen kitleyi hesaba katınız. Ayağa yere basan siyasetçiyim. Biz kazanacağımızı, ikinci tura kalacağımızı düşünüyorum.''

Seçimlerin ikinci turuna kalamadıkları durumda ise yol haritalarının nereye çıkacağına dair sorulan soruya Sinan Oğan, felsefelerine kimin hitap ettiğine bakarak bir adım atacaklarını söyledi:

 "Size politik bir cevap vermeyeceğim. Seçim ve siyaset bu, kazanmakta var kaybetmekte. Biz çok rahat kazanacağımızı düşünüyoruz. Kalamadığımız takdirde oturup konuşacağız. HDP'nin kimi esir aldığını, HÜDA PAR'ın kimi esir aldığına bakacağız. Bizim hayat felsefemize, çizgimize o günün şartlarında kim cevap veriyorsa oturup o zaman konuşacağız. ATA İttifakına oy verenlere oturup soracağız."