Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür Show'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi konu alan ve 7 Mayıs Cumartesi günü yayımlanacağı duyurulan skeç, duyurulduğu tarihte ekranlarda yer almadı.

Bu bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Show TV'nin programa sansür uyguladığı yönünde iddiaların da ortaya çıkmasına neden oldu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında bu iddialar üzerine Show TV yönetimini aradığını ve konuyla ilgili görüştüğünü yazdı.

Altaylı'nın aktardığına göre, kanalın en üst düzey yöneticisi skecin yayımlanmadığı doğruladı ancak bunun nedeninin sansür olmadığını söyledi.

Yönetici, bayram haftası nedeniyle reytinglerin düşük olduğunu ve bu nedenle de skecin bu haftaki programda yayımlanacağını dile getirdi.

Altaylı, kanal yöneticisinin şu sözlerine köşesine taşıdı:

Bugüne kadar çok da ağır eleştiri içeren skeçleri yayınlamış bir kanal olarak, adı geçen bakanın bile güleceği kadar komik olan bir skeci yayınlamamak aklımızdan bile geçmedi. Eğer böyle bir şeyden çekinse idik, siyasi skeç baştan istemez, bu skecin de bu kadar uzun bir tanıtımını yayınlamazdık. Hem bu kadar geniş bir tanıtım yapıp hem de sansür uygulayacak kadar da şuursuz değiliz. from Show TV yöneticisi
Bugüne kadar çok da ağır eleştiri içeren skeçleri yayınlamış bir kanal olarak, adı geçen bakanın bile güleceği kadar komik olan bir skeci yayınlamamak aklımızdan bile geçmedi. Eğer böyle bir şeyden çekinse idik, siyasi skeç baştan istemez, bu skecin de bu kadar uzun bir tanıtımını yayınlamazdık. Hem bu kadar geniş bir tanıtım yapıp hem de sansür uygulayacak kadar da şuursuz değiliz.

Show TV yöneticisi