2020 yılında geldiği Beşiktaş ile 9 Aralık 2021'de yollarını ayıran ve görev yaptığı süreye bir Süper Lig şampiyonluğu, bir de Türkiye Kupası zaferi sığdıran Sergen Yalçın, siyah - beyazlı takımın ardından herhangi bir kulüple anlaşma sağlamamıştı. Deneyimli çalıştırıcının yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken, sıcak bir gelişme yaşandı.

KADRO SEÇİMİNE ELEŞTİRİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Lüksemburg ve Faroe Adaları karşılaşmalarının öncesinde açıkladığı kadro, kamuoyunda eleştirilere neden olmuştu.

"STEFAN KUNTZ'UN YERİNE SERGEN YALÇIN"

Tepkilerin ardından Alman çalıştırıcının görevinden ayrılacağına dair iddialar yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra birçok teklif alan ancak herhangi bir takımla el sıkışmayan Sergen Yalçın'ın Kuntz'un yerine göreve başlayacağı öne sürüldü. Bu iddia sosyal medyada geniş yer bulurken, Sinan Engin'den flaş bir açıklama geldi.

SİNAN ENGİN AÇIKLADI
Sinan Engin: İbrahimovic seneye Galatasaray'daGalatasaray'ın Ibrahimovic transferiyle ilgili gündemi sallayacak bir iddia ortaya atıldı.

Sergen Yalçın'ı yakından tanıyan spor yorumcusu Sinan Engin, tecrübeli hocanın beklediği bir kulüp olduğunu ifade etti ve bu ekibin Beşiktaş olmadığını dile getirdi.

İŞTE SİNAN ENGİN'İN SÖZLERİ;
"BİR YERDEN TEKLİF BEKLİYOR"

A Spor'a konuşan Engin, "Sergen Yalçın'a çok teklif geldi, kabul etmedi. Beklediği bir yer var. Bekliyoruz. Beşiktaş'ı kastetmiyorum. Aklınıza Hull City falan gelmiş olabilir. Belki o da olabilir ama başka bir yer." dedi.

EMRE BELÖZOĞLU DA İDDİA EDİLDİ

Öte yandan bir diğer spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler ise Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrasında göreve Emre Belözoğlu'nun getirileceğini ve genç hocanın yardımcılığını Arda Turan'ın yapacağını iddia etmişti.

Sergen Yalçın, futbol gündemine yaptığı yorumlarla birçok kez damga vurmuştu. İşte Yalçın'ın efsane sözleri;