Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ hayatını kaybetti.

Alzheimer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Eskişehir'de yaşayan Özdağ, zatürre ve solunum yetmezliği nedeniyle Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den Tokat'ta yaşanan 5.6'lık depremin ardından açıklama Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den Tokat'ta yaşanan 5.6'lık depremin ardından açıklama

Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Derneği Cemevi'nde düzenlenen törenle Prof. Dr. Hüseyin Özdağ için veda töreni gerçekleştirildi. Törene Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP PM Üyesi Erdoğan Toprak, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AKP MKYK üyesi Burhan Sakallı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören sırasında Prof. Dr. Hüseyin Özdağ'ın eski öğrencisi Derya Özkar konuşma yapmış ve Özdağ'ı akademik kariyeri ve uzmanlığıyla andı. Cenaze namazının ardından Özdağ'ın cenazesi helallik alındıktan sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda defnedildi.