Bilim ve Sanat Merkezleri İçin Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı! Bİreysel Değerlendirme Süreci Başladı Bilim ve Sanat Merkezleri İçin Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı! Bİreysel Değerlendirme Süreci Başladı

Son dönemde kredi kampanyalarında avantajlı seçeneklerle dikkat çeken Halbank, Halk Girişimci Kredisi adını verdiği yeni bir kredi kampanyasını hayata geçirdi. Bu kampanya, özellikle genç girişimcilerin ve KOBİ'lerin iş kurma veya büyütme süreçlerinde büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Halk Girişimci Kredisi, 250 bin lira kredi limitiyle, sıfır faiz, 60 ay vade ve 12 ay geri ödemesiz dönem gibi oldukça cazip şartlarla sunuluyor. Bu kredi kampanyası, genç girişimcilerin ilgisini çekerken, geri ödeme kolaylığı da iş dünyasının tercih sebeplerinden biri oluyor.

Halk Girişimci Kredisi: Öne Çıkan Özellikler

Bu avantajlı kredi kampanyası kapsamında şartları sağlayan vatandaşlar, 250 bin lira kredi kullanma hakkına sahip olacaklar. Halk Girişimci Kredisi, aşağıdaki özellikleri ile girişimcilerin yüzünü güldürüyor:

  • 12 ay geri ödemesiz dönem
  • 60 ay vade süresi
  • Sıfır faiz imkanı

Kimler Halk Girişimci Kredisinden Faydalanabilir?

Halk Girişimci Kredisinden yararlanmak isteyenlerin, 45 yaşın altında ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. İş kurmak veya mevcut işini büyütmek isteyen bu kişiler, krediyi kullanabilecekler. Eğer başvuracak kişi gazi, şehit/gazi yakını veya engelli ise, yaş sınırı 55 olarak belirlenirken, kredi tutarı da 300 bin lira olarak yükseltiliyor. Bu sayede, daha geniş bir kesim girişimcilerin de desteklenmesi hedefleniyor.