Ülke 14 Mayıs'ta sandığıa gitmeye hazırlanırken, vatandaşlar seçim anketlerini yakından takip etmeye çalışıyor.

14 Mayıs seçimlerinde galibiyet ile çıkmak isteyen siyasiler ise sahadaki çalışmalarına son sürat devam ediyor. Seçmene hitap etmek isteyen ittifaklar, sıraladıkları vaatlerle seçim yarışını iyice kızıştırıyor.

İttifaklar arasındaki vaat yarışı seçmene ne kadar geçiyor? sorusu ise anket çalışmalarında biraz olsun yanıt oluyor.

TCMB'nin Verilerine Göre Şubat Ayında Konut Fiyatları Yükseldi! İşte O Rakamlar... TCMB'nin Verilerine Göre Şubat Ayında Konut Fiyatları Yükseldi! İşte O Rakamlar...

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı yarışının 2.tura kalacağı yönündeki söylemler gün geçtikçe güçlenirken, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan dikkat çeken bir iddia geldi.

CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanan Bayrakçı, son anket çalışmalarını çarşamba günü yayımlayacaklarını belirtirken, sonuçlarla ilgili hayati bir detay paylaştı.

"Bana göre seçim netleşmiştir" diyen Hakan Bayrakçı, bir adayın ilk turda seçimi yüzde 51 ya da 52 ile kazanacağını belirtti.

Bayrakçı, "Sonar'ın son araştırmasını ben çarşamba günü açıklayacağım. Ama bana göre seçim netleşmiştir. Adaylardan bir tanesinin ilk turda yüzde 51 ya da 52 ile kazanma ihtimali var ve yüksek." şeklinde konuştu.