2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar 2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak İsmail Müftüoğlu ile bir iftar yemeğinde buluştu.

İftar sonrasında bir seccade üzerinde çekilen bir fotoğrafın sosyal medyada tepki çekmesi üzerine Kılıçdaroğlu ve Müftüoğlu konuyla ilgili açıklama yaptılar.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili olarak, “Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum” açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, istismarcılık yapanları ve propaganda yapanları milletin vicdanına bıraktığını söylerken, Müftüoğlu ise Kılıçdaroğlu'na yapılan eleştirilerin haksız olduğunu belirtti.

İftara katılan CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ise Kılıçdaroğlu'nun herkesi kucaklayan bir siyaset izlediğini ve fotoğraftaki görüntünün tamamen bir kazadan kaynaklandığını söyledi.

Fsk82yFXgAAy_oT