İlçede 4 Eylül günü 12 kişi, sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi görenlerden Muharrem K. (62), Celal Daher (63) ve Naci Dikmen (64), iki gün sonra yaşamını yitirdi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, sahte içkilerin temin edildiği değerlendirilerek gözaltına alınan 10 şüpheliden 1i tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İskenderun Devlet Hastanesinde yoğun bakım tedavisi devam eden 9 kişiden, Naci Dikmenin oğlu İlkay Dikmen de babasının ölümünden 17 gün sonra hayatını kaybetti. Dikmenin cenazesi, dün Çankaya Asri Mezarlığında toprağa verildi.

‘ALLAH KİMSEYE BABA ACISI GÖSTERMESİN’ PAYLAŞIMI YAPMIŞ

İlkay Dikmenin 2018 yılında babasıyla selfie çektiği, fotoğrafı sosyal medya hesabından Allah kimseye baba acısı göstermesin. Baba candır, gerisi yalandır. Allahım başımızdan eksik etmesin babam mesajıyla paylaştığı görüldü.

8 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Bu arada, Celal Daher’in eşi Gülseren Daher’in (58) de aralarında bulunduğu 8 kişinin hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi. (DHA)