6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem 11 ili büyük yıkıma uğrattı. 

Yaklaşık olarak 13 milyon vatandaşı etkileyen depremlerin ortaya çıkardığı barınma sorunu birçok tartışmayı beraberinde getirdi.

Ahbap Yardımlaşma Platformuna çadır satışı gerçekleştirdiği ortaya çıkan Kızılay'a tepkiler dinmiyor.

Çadır satışı gerçekleştiren Başkan Kerem Kınık ile komedyen Şahan Gökbakar arasındaki polemik devam ediyor. Hemen her gün Şahan Gökbakar ile twitter üzerinden atışan Kızılay Başkanı'na tepki Sabah yazarından geldi.

Metin Altıok, ''Yaptığınız işin arkasındaysanız neden hala uzatıyorsunuz?'' sorusu ile  Kerem Kınık'a temsil ettiği makama göre ciddiyetini koruması gerektiğini söyledi:

''Şahan'a bir şey diyemeyiz... İlgi müptelası olmak bir yaygın bir şöhret hastalığı. Belki de yalnızca canı fazla sıkılıyordur. Kendisini ilgilendirir. Ama konuyla ilgili onlarca açıklamanın ardından son olarak "Atatürk de Kızılay çadırı satmıştı" seviyesine geçen Kınık'a temsil ettiği makam açısından yakışan ciddi olmaktır. Görmüyor musunuz, Şahan sizi yakalamış 6 Şubat'tan beri her gün aynı soruyu soruyor? Sizse her defasında farklı cevaplar veriyorsunuz. Yaptığınız işin arkasındaysanız bu cevap telaşı ne? Neyi uzatıyorsunuz? Size "operasyon" çektiğini düşündüğünüz birine neden şirinlik yapıyorsunuz?''

AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı