Kamudanhaber- Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığının son ve efsane Müsteşarı Yusuf Tekin , rektörlüğünü yaptığı Hacıbayram Üniversitesinin Polatlı kampüsünde ki okul binası sorununu çözmek ve Milli Eğitim Bakanlığından üniversiteye tahsisini sağlamak için bugün Milli Eğitim Bakan yardımcısı Reha Denemeç’i ziyaret etti .

Kamudanhaber sitesi olarak bu ziyaretin perde arkasını Hacıbayram Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yusuf Tekin’e sorduk .

Yusuf Tekin yaptığı açıklamada ; Üniversitelerde yüz yüze eğitimin kısa süre içerisinde başlayacağını , Polatlı kampüsünde okul tahsisi konusunun olduğunu , bu konu hakkında Bakan yardımcısı Mustafa Safran’la görüştüğünü ve İnşaat Emlak birimine Bakan yardımcısı Reha Denemeç’in baktığını  söylemesi üzerine sorunun çözümü için kendisiyle görüştüğünü dile getirdi .

REHA DENEMEÇ , YUSUF TEKİN ÜZERİNDEN NEDEN PİAR ÇALIŞMASI YAPMAK İSTEDİ ?

Milli Eğitim Bakanlığında yaklaşık 2.5 yıldır Bakan yardımcılığı görevini yürüten ve basından uzak bir görüntüyle görev yapan Reha Denemeç ; Yusuf Tekin’in kendisini ziyaretini makamda fotoğraf çektirerek Anadolu Ajansına pasladı !

Anadolu Ajansında yer alan haberde aşağıdaki ifadelere yer verildi...

“Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin'i kabul etti.


Denemeç, Bakanlıktaki makamında ağırladığı Tekin ile görüşmesinin ardından açıklama yaptı.


Rektör Yusuf Tekin'in eğitim alanındaki tecrübelerini kendisiyle paylaştığını dile getiren Denemeç, eğitim alanında istişarelerde bulunduklarını belirtti.


Tekin de Bakan Yardımcısı Denemeç'e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.” 

Milli Eğitim Bakan yardımcısı Reha Denemeç, görev yaptığı süre içerisinde sosyal medya da dahil olmak üzere tek kare haber yaptırmayıp, basından uzak, basına görüntü vermekten hoşlanmazken neden Yusuf Tekin ziyaretini Anadolu Ajansı üzerinden servis etme gereği duydu !

Reha Denemeç’i 2.5 yıldır birçok siyasetçi ve bürokrat ziyaret etmesine rağmen bu ziyaretlerin hiçbirini paylaşmadı , Milli Eğitim Bakanlığının efsane müsteşarıyla resim çekinip Anadolu ajansına servis etmesinin altında yatan neden Yusuf Tekin üzerinden piar çalışması mı ?

Geçtiğimiz hafta Mebpersonel sitesinde yayınlanan haberlerde ; Reha Denemeç’in Milli Eğitim Bakanlığında özellikle milli görüşe yakın ve Yusuf Tekin tarafından göreve getirilen bürokratları görevden aldığı ve sekreterlerini , alkol alan kişileri göreve getirdiği haberleri yayınlanmıştı . Bu haberler birçok ulusal kanalda yayınlanmış , ekşi sözlükte 17 sayfalık eleştiri konusu olmuştu !

Reha Denemeç bu konular üzerinden yıprandığını, Ak Parti ve Külliye nezdinde zor duruma düştüğü için mi bir ziyareti fotoğrafla Anadolu ajansına servis etti ?

Üniversitesinin sorununu çözmek için Milli Eğitim Bakanlığına uğrayan Yusuf Tekin bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşmadı !

Fotoğrafı dikkatlice incelediğimizde Yusuf Tekin’in yüz halinden ne demek istediğimizi daha iyi anlaycaksınız!

Sonuç olarak; Bakan yardımcısı Reha Denemeç’in , üniversitesinin bir sorununu çözmek için makamına uğrayan Yusuf Tekin’in bu ziyaretini fırsata çevirerek resim aldığı ve Anadolu ajansına servis ettiğini düşünüyoruz !

Bu sayede hem Ak Parti tabanı ve milli görüşe bir mesaj gönderdiğini hem de Milli Eğitim Bakanlığında kendisinin muhatap alındığı imajının verildiğini düşünüyoruz !

Ankara kulislerinde kabine değişikliğinin konuşulduğu bu günlerde Reha Denemeç’in ; Yusuf Tekin üzerinden piar çalışması yapıp algıyı düzeltme ve Milli Eğitim Bakanı olma düşüncesi mi var acaba diye sormadan da edemiyoruz...

Son söz !

Yusuf Tekin , Milli Eğitim Bakanlığında en zor dönemlerde bedel ödeyerek MEB’de  Ak Parti’yi iktidar yapan ; Fetöcü ve gezi parkçıları Milli Eğitim Bakanlığından temizleyen efsane Müsteşardır !

Efsane müsteşar yazarken abartıyor diyecek kişiler haberimizi bir kez daha okumalıdır !

Yıllarca Ak Parti’de milletvekilliği, genel Başkan yardımcılığı yapmış , bürokratlık yapmış Reha Denemeç’in , 2.5 yıldır görev yaptığı Bakanlıkta kendisini ziyarete gelen onlarca siyasetçi ve bürokrat olmasına rağmen ; basında gözükmekten imtina eden Reha Denemeç’in sıradan bir iş ziyaretini haberleştirip Anadolu Ajansına Yusuf Tekin’le mesaj vermek istemesinin altında yatan psikoloji  bile Yusuf Tekin efsanesini doğrulamaya yetiyor .

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.