2022 yılının şüphesiz en çok takip edilen konuları arasında yer alan promosyon anlaşmaları hız kesmeden devam ediyor. İş Bankası ile  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi arasında promosyon protokolü imzalandı. Protokol kapsamında  15 ay için 13 bin 500 TL’lik miktarda mutakabat sağlandı. 

Protokol anlaşmasının ardından açıklamada bulunan Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, “Maaş Ödeme Protokolü’ne ek Promosyon Sözleşmesi”nin çalışanlara hayırlı olmasını şu sözlerle dile getirdi:

 “Hepinizin bildiği gibi Üniversitemizde promosyon meselesi en önemli gündem maddelerimizden biriydi. İhale sürecinde çalışanların beklentisini karşılanması adına yoğun çabalarımız oldu. Sayın Rektörümüz ve Üniversite yöneticilerimizin de gayreti çalışanların memnun olacağı bir promosyon ödemesi içindi. Kendilerine çalışanlar adına teşekkür ediyoruz.

Bu yoğun çabalar sonucunda İş bankası teklifini revize ederek 15 Ay İçin 13 Bin 500 TL’lik bir promosyon anlaşması ile ihale neticelenmiştir. Tüm üniversite çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun.”