Bankalarla promosyon ihalelerine çıkan kurumlar, çalışanlarına en çok avantaj sağlayacak teklifin altına imza atmaya devam ediyor.

Çalışanlara can suyu olması beklenen promosyonlar, günümüz koşullarında altına imza atılan  promosyon miktarları oldukça dikkat çekiyor.

Promosyon ihaleleri için aday olan bankalar ise geçmişte birçok örneği bulunan yüksek miktarlı promosyon ihalelerinden dolayı kıran kırana geçen görüşmelerin başrolünde yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır

Bu kapsamda son promosyon anlaşması haberi Tokat/Zile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden geldi. İş Bankası ile yapılan 3 yıllık sözleşme kapsamına kurum çalışanlarının hesaplarına tek seferde 18 bin lira yatırılacak.

İlgili promosyon haberini görüşmelere öncülük eden EBS Zile Sendika sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle duyurdu:

''Yetkili sendika olarak, talebimiz gerçekleşmiştir. 15.03.2023 tarihinden geçerli olmak üzere 820 Eğitim çalışanımız için 18.000 TL ödenmesi suretiyle yeni 3 yıllık maaş promosyon anlaşması Zile İş Bankası ile imzalanmıştır. "Yetkide istikrar, sendikacılıkta itibar"''