Murat Kurum: İstanbul İçin Raylı Sistem ve Depreme Hazırlık Önceliğimiz Murat Kurum: İstanbul İçin Raylı Sistem ve Depreme Hazırlık Önceliğimiz

2022 yılında yaşadığı ataklarla Türkiye rekorlarını getiren maaş promosyonları, 2023 yılında da adından söz ettiren miktarlarla anılmaya devam ediyor.

Maaş promosyon sözleşmesi biten kurumlar bankalarla çıktıkları promosyon ihalelerinde çalışanlara en fazla avantaj sağlayacak teklife ona veriyor.

Çalışanların menfaatlerinin göz önünde bulundurulurak imzalandığı promosyon anlaşmaları, bankalar arasındaki rekabeti kızıştırıyor.

Son promosyon anlaşması haberi görüşmelere öncülük eden Türk Eğitim Sen Balıkesir'den geldi. Sendikanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 150 personeli kapsayan promosyon anlaşmasında 3 yıl için banka çalışanlara 17 bin 200 TL ödeyecek.

Türk Eğitim Sen Balıkesir'in promosyon anlaşma haberini verdiği paylaşım ise şu şekilde:

''Yetkili olduğumuz Marmara ilçesinde yapılan promosyon ihalesi sonucunda 150 personel sayısı ile 3 yıllık 17.200 TL olarak imza altına alınmıştır. 15 mayıs itibariyle maaşlarla birlikte hesaplarına yatacak. Emeği geçen ilçe başkanımıza ve ekibine teşekkürler. Hayırlı olsun.''