Maaş promosyon anlaşması için bankalarla promosyon ihalelerinde çıkan kurumlardan çalışanları sevindirecek haberler gelmeye devam ediyor.

Çalışanların menfaatlerini korumak adına görüşmelere öncülük eden kurumlar veya sendikalar en avantajlı teklife 'evet' diyor.

Son zamanlarda gelen promosyon haberleri geçmiş yıllara nazaran yaşanan artışla adından söz ettirirken, imzalanan son promosyon anlaşması haberi promosyonda Türkiye rekoru olarak addedilebilecek bir rakam ile geldi.

 İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ile Yapı Kredi arasında yapılan uzun görüşmelerin ardından 5 yıllık sözleşme kapsamında Sağlık Bakanlığına bağlı kuruluşlara 1. Basamakta çalışanlara 24 bin TL, 2. ve 3. Basamak devlet hastanelerinde çalışanlara 31 bin 400 TL ödeme yapılacak.

İlgili promosyon haberini görüşmelere öncülük eden TÜRKSAĞLIKSEN İZMİR sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Sendika tarafından yapılan açıklamada 5 yıllık teklifin 3 yıla indirilmesi yönünde talepte bulunduklarını ancak taleplerine bir karşılık alamadıkları da şu sözlerle vurgulandı: