Geçtiğimiz yıllarda yapılan promosyon anlaşmalarına göre son zamanlarda anlaşma sağlanan promosyon miktarları, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntıların bir nebze olsun giderilmesi için bankaların sunduğu en yüksek teklife 'evet' diyen kurumların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Gerçekleştirilen promosyon ihaleleri kıran kırana geçen bir mücadeleye tanıklık ederken, son promosyon anlaşması haberi Afyon Kocatepe Üniversitesinden geldi. 

Yaklaşık olarak 2 bin personeli kapsayan promosyon anlaşmasına göre VakıfBank çalışanların hesaplarına tek seferde 24 bin 100 TL yatıracak.

Üç yılı kapsayan promosyon haberi Üniversitenin resmi internet sayfasından şu sözlerle duyuruldu:

''AKÜ ile Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şubesi arasında AKÜ personeline yapılacak maaş ve ücret ödemelerinin banka aracılığı ile yürütülmesine ilişkin sözleşme imzalandı. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Seyhan Kurt’un imzaladığı sözleşme töreninde Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan, Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Emre Gün ve AKÜ’ye Bağlı Şube Operasyon Koordinatörü Ahmet Kalkan da hazır bulundu.

1 Şubat 2023- 31 Ocak 2026 tarihleri arasını kapsayan 3 yıl boyunca geçerli olmak üzere AKÜ personeline 24 bin 100 TL promosyonun peşin ödenmesi konusunda sözleşme imzalandı.''