Geçmiş yıllarda yapılan promosyon anlaşmalarının neredeyse 7-8 katına çıkan promosyon miktarları yine adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ekonomik olarak yaşanan sıkıntıların en aza indirilmesi amacıyla kurumlar tarafından çıkılan promosyon ihalelerinde, çalışanların menfaatlerini gözetmek amacıyla en avantajlı promosyon teklifi değerlendirmeye alınıyor.

Maaş promosyonlarında yaşanan artışlar Türkiye rekorlarını peş peşe getirirken, imzalanan son promosyon anlaşması çalışanların yüzünü güldürdü.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi en yüksek teklifi veren Vakıfbank ile 3 yıllık sözleşme kapsamında 23 bin TL'nin altına imza attı. 19 Ocak tarihinde çıkılan ihaleden yapılan görüşmeler sonrasında alınan neticeyi Üniversite şu sözlerle duyurdu:

 "Üniversitemiz personel maaş promosyon sözleşmesi kapsamında 3 yıllık süre için 19.01.2023 tarihinde yapılan açık artırmalı ihaleye kamu ve özel tüm bankalar davet edilmiş olup, 5 bankanın iştiraki neticesinde ihale; mevcut protokolün feshi ile iade edilecek tutar hariç en yüksek teklifi veren Vakıfbank üzerinde kalmıştır. Promosyon tutarı olan 23.000TL defaten şubat ayı içerisinde ödenecektir.''