Çalışanların menfaatlerinin gözetildiği promosyon ihaleleri, hız kesmeden devam ediyor. Geçmiş yıllara oranla son zamanlarda imzalanan promosyon anlaşmalarındaki miktarlar çalışanların yüzünü güldürüyor!

Çalışanlara avantaj sağlayacak teklife 'evet' diye kurumlar, çalışanların maddi sorunlarının bir nebze olsun giderilmesi için yoğun bir mücadele verdiklerini yapılan promosyon anlaşmasının ardından dile getiriyor.

Kurumların öncülüğünde imzalanan promosyon miktarları, bankalar arasındaki rekabeti de iyice kızıştırıyor. 

Son promosyon haberi Toroslar Belediyesinden geldi. 3 yıllık sözleşme kapsamında çalışanların hesaplarına 17 bin 550 TL yatırılacak.

İlgili promosyon haberi Belediyenin resmi sitesinden şu sözlerle duyuruldu:

''Toroslar’ı daha yaşanılabilir ve güzel kılabilmek adına gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görüşmelerimiz neticesinde anlaşma sağladığımız banka üzerinden 17 bin 550 TL’lik maaş promosyonu ödemesi, her bir personelimizin hesabına tek seferde yatacak. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Çalışanlarımızın en iyi rakamı alması için çaba sarf ettik. En yüksek promosyon miktarında anlaşma sağlamış olduk. 3 yıllığına imzaladığımız yeni promosyon anlaşmasının tüm personelimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum”