2022 yılında ciddi ataklar yaşayan promosyon miktarları, 2023 yılında da adından söz ettiren miktarlarla anılmaya devam ediyor.

Çalışanlara en fazla yarar sağlayacak teklifi değerlendiren kurumlar, bankalar arasındaki rekabeti de dolaylı yoldan kızıştırmayı başarıyor.

Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 5.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 5.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

50 bine dayanan promosyon miktarları, çalışanların iştahlarını kabartırken, Türkiye rekoru addedilebilecek miktarların konuşulması promosyon anlaşmalarında gelinen son noktayı da gösteriyor.

Bu bağlamda son promosyon anlaşması haberi Havran Belediyesinden geldi.  Ziraat Bankası ile anlaşan Belediye 12 bin 150 TL'nin altına imza attı.

İlgili promosyon haberi belediyenin resmi internet sitesi üzerinden şu ifadelerle duyuruldu:

''Personel Limited Şirketi Çalışanlarımıza Maaş Promosyon İhalesini 12.150 TL ile en yüksek  teklifi vererek kazanan Ziraat Bankası Havran Şubesi Müdürü Sayın Serkan Karamanoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy'u makamında ziyaret ederek sözleşmeyi imzalattı. Başkan Ersoy, "Maaş Promosyon anlaşmasını çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir rakamla sonuçlandırdık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun"