maaş promosyon sözleşmesi biten kurumların yanı sıra geçmişte imzaladığı promosyon anlaşmasını günümüz koşullarında yetersiz bulup revizyona gidilmesini isteyenler de bankalarla bir bir promosyon ihalesine çıkmaya devam ediyor.

Çalışanlara can suyu olması beklentisi ile gerçekleştirilen promosyon ihalesi görüşmeleri en cazip teklife 'evet' yanıtı alarak sonlandırılıyor.

Artan enflasyon karşısında çalışanlara en fazla avantaj sağlayacak miktarın altına imza atan kurumlar, kimi zaman promosyonda Türkiye rekoru olarak addedilebilecek rakamlarla anılıyor.

Son promoyon anlaşması haberi Çanakalle İl Sağlık Müdürlüğünden geldi. İl Sağlık Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Ziraat Bankası ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Promosyon miktarının 15 Mayıs tarihinde hesaplara yatırılacağının altı çizilen açıklamada promosyon miktarına ilişkin detay verilmezken, geçtiğimiz Ocak ayında sağlık çalışanlarının maaş promosyonu için Sağlık Bakanlığının Ziraat Bankası ile yaptığı anlaşmada 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesine dair imzalanan protokol gereği Çanakkale İl Sağık Müdürlüğünün  de 29 bin TL'nin altına imza attığı belirtildi.

Annelere 325 Euro yardım yapılacak! İşte başvuru şartları Annelere 325 Euro yardım yapılacak! İşte başvuru şartları

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından promosyon anlaşması imzalandığına dair yapılan paylaşım ise şu şekilde: