Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı

Promosyon miktarlarının geçmişe nazaran yüksek rakamlarla anılması, bankalar arasındaki rekabeti her geçtiğimiz gün daha da kızıştırıyor.

İmzalanan promosyon anlaşmaları çalışanlara en çok avantaj sağlayacak teklifi içerirken, telaffuz edilen rakamlar bankalar arasındaki rakabete yenilik kazandırıyor.

Promosyon ihalelerine öncülük eden kurumlar veya STK'lar çalışanların menfaatlerini göz önünde bulundurarak, yüksek promosyon veren bankaya onay veriyor.

Bu kapsamda son promosyon anlaşması haberi  Bozkurt Belediyesi'nden geldi. İmzalanan promosyon protokolü kapsamında belediye memurlarına 16 bin 300 TL işçilere ise 11 bin 500 TL yatırılacak.

İlgili promosyon haberini Denizli/Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik şu sözlerle duyurdu:

 “Belediyemizde görevli tüm personelimiz için düzenlediğimiz banka promosyonu ihalemiz hayırlı olsun. Daha önce imzaladığımız sözleşme feshedildi, günün koşullarına uygun olarak yapılan yeni ihale sonucunda bu ücret işçiler için 11 bin 500 TL’ye memurlarımız içinse 16 bin 300 TL’ye çıktı. Belediyemizde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza ekonomik yönden bir destekte daha bulunmanın büyük bir sevincini yaşıyoruz. Her biri bizim ayrı bir değer taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk. Personelimizin yüzünü güldüren yeni ihalenin ve protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum”