Prof. Dr. Naci Görür,  resmi sosyal medya hesabında yeni bir mesaj yayımladı. Naci Görür sitemde bulunarak her ildeki insanın derdine çare olacak bir çözüm öneriyorum diyerek deprem ile ilgili çözümünü söyledi.

20230215-youtube-naci-gorur-1024x708

"Çok rahatsız olursanız, o bilim insanını takip etmezsiniz."

Prof. Dr. Naci Görür, "Sevgili izleyicilerim, sizleri bilgilendirmek için ne yazarsak yazalım her biriniz yazımızı kendine göre yorumluyor veya anlıyor. Kimi beğeniyor, kimi beğenmiyor, kimi açık buluyor kimi kapalı buluyor. Arkadaşlar bilimsel öngörüleri istediğiniz gibi yönlendiremezsiniz. İster beğenin ister beğenmeyin neyse o. Çok rahatsız olursanız, o bilim insanını takip etmezsiniz." dedi

"Size aşağıda her ildeki insanın derdine çare olacak bir çözüm öneriyorum:" diye söze devam eden Prof Dr. Naci Görür önerisini şöyle paylaştı:

nacigorur

"Nerede yaşıyorsanız yaşayın, o kentin yerel yöneticlerinden ve merkezi yönetimden oranın deprem dirençli hale getirilmesini talep edin ve siyasi tercihlerinizi ona göre kullanın. İster kabul edin ister etmeyin halk istemeden deprem belasından kurtulamayız. Deprem ülkesinde yaşamanın tek yolu bu. Sevgiyle" diye önerisini paylaştı.

Yurt dışından alışveriş yapanlar dikkat! Artık daha fazla ödenecek... Yurt dışından alışveriş yapanlar dikkat! Artık daha fazla ödenecek...

image-785