2021 yılının Haziran ayında, İstanbul Karaköy'deki bir otelde, sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile yüksek ses çıkardıkları için şikayet edilen çift, otelin güvenlik görevlisi ile tartışmıştı.

Tartışma sonrası, mekana gelen polis ve bekçilerle tartışan Ayşegül Çınar, olay yerine intikal eden polislere kafa atmış ve onları Sedat Peker ile tehdit ettiği iddia edilmişti. Ayşegül Çınar polislere "Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara'daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onun adamları her yerde. Teker teker sizi vurduracağım." deyince 5'i polis 9 kişi şikayetçi olmuştu.

Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ise tekrardan mekandaki çalışanlara ve sahibine saldırmak istediğinde polisin belindeki silahı alarak ateş ettiği iddia edilmişti.

2021 yılında yaşanan olayla ilgili savcılık makamının çift için istediği ceza belli oldu. İstanbul 52. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tarafların kendisi yerine sadece avukatları katıldı. 

Savcılık duruşmada açıkladığı mütalaada, polise kafa atıp haritada yer beğenmesi ve Sedat Peker ile tehdit ettiği iddia edilen sanık oyuncu Ayşegül Çınar için  "Görevli Memura Hakaret", "Görevi Yaptırmamak için Direnme" suçlarından 2 yıldan 8 yıla kadar hapsi istendi.  Polisin belindeki silahı alıp ateş ettiği iddia edilen sanık sevgili Furkan Çalıkoğlu için de "Hakaret", "Görevli memura hakaret",   "Görevi Yaptırmamak için Direnme", "Mala zarar verme", "Silahla tehdit" suçlarından 6 yıl 5 aydan 24 yıl 6 kadar hapis cezası talep ediliyor.

Mahkeme, savcılığın mütalaasına tarafların savunması için süre gerektiğinden başka bir tarihe ertelendi.