Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! O iller dikkat! Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! O iller dikkat!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Afyonkarahisar'da düzenlediği mitingde konuştu. Özgür Özel, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu.

"Birkaç güne kadar çok güzel haberler alacaksınız."

Özgür Özel, "Bugün birinci turdaki iki ittifakın adaylarının genel başkanları Ankara'da bir araya geldiler. Önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılmadan erken bir şey söylemek görevim değil ama Özgür Özel size bir müjde verince veya bu konuda küçük bir fısıltı verince bugüne kadar hep doğru çıktı mı? Birkaç güne kadar çok güzel haberler alacaksınız. O güzel haberlerle bundan sonraki süreçte Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılının cumhurbaşkanını seçeceğiz. 13. Cumhurbaşkanını artık bin odalı saraylara ve kibirli makamlara değil Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankaya Köşkü'ne yollayacağımız seçimi bekliyor olacağız." dedi

"Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmayı aklından geçiren namussuzdur, şerefsizdir"

Özgür Özel "Yalan yanlış videolar montajlayarak CHP'yi, Millet İttifakı'nı haksızca, yalanla, iftirayla itham ettiler. Bu yalanların sonunda özür dilemediler, geri almadılar. Devletin televizyonunu, bu yalana alet ettiler. Halep ordaysa arşın buradadır. CHP'ye atılan iftiraya sessiz kalmayız. Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmayı aklından geçiren namussuzdur, şerefsizdir. Oslo'ya gideceksin, PKK'yla görüşmeleri sen yapacaksın. Çadır mahkemesi kurup, PKK'lıya af çıkartacaksın. Abdullah Öcalan'dan mektup alıp, Kürtleri kandırmaya çalışacaksın. Osman Öcalan'a Erbil'de kamera yollayacaksın, AKP'ye destek açıklayacaksın, sonra çıkıp sahte videoyla ‘CHP, Öcalan'ı serbest bırakacak' diyeceksin. Biz hep bir ağızdan şunu söylüyoruz: Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmaya kim niyet ettiyse veya edecekse Allah belasını versin” diye konuştu.