Maaş promosyon sözleşmesi biten ya da geçmişte imzaladığı promosyon anlaşmasını günümüz şartlarında yetersiz bulup sözleşmede revizyona gidilmesini isteyen kurumlar, bankalarla görüşmelerine son hız devam ediyor.

Türkiye rekoru olarak addedilebilecek tekliflerin geldiği promosyon ihalelerinde bankalar arasındaki rekabet de gözle görülür bir şekilde kızışıyor.

Çalışanlara en fazla avantaj sağlayan teklifin kabul gördüğü promosyon anlaşmaları, adından söz ettiren miktarlarla gündem olmaya devam ediyor.

Son promosyon anlaşması haberi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nden geldi. Yapı Kredi Bankası ile 4 yıllık sözleşme kapsamında 38 bin TL'nin altına imzalar atıldı.

Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Rekor Kırmak Üzere! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi, Rekor Kırmak Üzere!

İlgili promosyon haberi üniversitenin Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından şu ifadelerler duyuruldu:

''Üniversitemize bağlı birimler için 4 yıl süre ile düzenlenen banka promosyon ihalesi Üniversitemiz Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş başkanlığında oluşturulan ihale komisyonu tarafından Rektörlük Binası Senato Salonu’nda Sendika temsilcilerinin de izleyici olarak bulunduğu ve sürecin açık olarak paylaşıldığı bir ortamda gerçekleştirilmiştir.

Toplam 7 Bankanın katıldığı ihale sonucunda 5 banka ihale sürecinden çok düşük bedellerde çekilmiş ve kalan 2 banka arasında en yüksek bedel 38 Bin TL ile Yapı Kredi Bankası tarafından verilmiştir.

4 yıllık süreyi kapsayan ihale sonucunda durum Komisyon üyelerince Rektörlük makamına arz edilmiş ve gerekli yasal süreç başlatılmıştır. ''