İngiltere'de bir lise öğretmeni, OnlyFans platformunda çıplak fotoğraflarını sattığı tespit edildikten sonra işten çıkarıldığını iddia etti. Bu durumu protesto etmek amacıyla başlattığı bağış kampanyasında ise sadece 16 sterlin (yaklaşık 470 TL) toplayabildi.

Gelişme Paragrafı: Öğretmen Sara J., fen bilgisi öğretmeni olarak düzenli bir işi olduğunu ancak kazandığı paranın yeterli gelmediğini ve daha fazla gelir elde etmek amacıyla OnlyFans'a yönelmeye başladığını savundu. Sara J. ayrıca, idarecisinin kendisini teşvik ettiğini iddia etti.

Ancak, bu savunma işten çıkarılmasını engelleyemedi ve Sara J., 8 bin sterlin (yaklaşık 235 bin TL) toplamayı hedefleyen bir bağış kampanyası başlattı. Ancak haberlerde belirtildiğine göre, kampanya beklenen ilgiyi görmeyerek sadece 16 sterlin toplayabildi.

Sara'nın bağış kampanyası metninde, "Merhaba! Ben Sara! İkizleri olan bekar bir anneyim. İdarecimin teşvikiyle OnlyFans hesabı açtığım için haksız yere işten çıkarıldım. Bu zor dönemi atlatırken kendime ve ikizlerime destek olmak için para topluyorum..." ifadeleri yer aldı.

Sara, Daily Star'a yaptığı açıklamada, "İdarecim, beni kovulmadan birkaç gün önce, ikimizin de iç çamaşırlarımızı satarak OnlyFans profili oluşturabileceğimizi söyledi" dedi.

Seçim Sonrası TL'nin Durumu Ne Olacak? ABD'li Banka Açıkladı Seçim Sonrası TL'nin Durumu Ne Olacak? ABD'li Banka Açıkladı

Haberlere göre, bağış kampanyasında beklenen destek alınamayan Sara, şu anda eski işyeriyle kıdem tazminatı konusunda mücadeleye hazırlanıyor.