Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde doların yükselişe geçeceğinin altını çizen Selçuk geçer, sterlin ve euro karşısında değer kaybına uğrayan dolar açısından şaşırtıcı bir tahmin yürüttü.

Bulduğu her fırsatta doların yüksek seviyeleri göreceğini dile getiren ekonomi Selçuk geçer, bakın şimdi de hangi rakama dikkat çekerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Dolar, Euro ve Sterlin’i Darmadağın Edecek
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki enflasyon verilerinin artık dizginlendiğini dile getiren Selçuk Geçer, euro ve sterlinin ise bundan dolayı dolardan çok daha değerli olduğunun altını çizdi. Böyle bir durumun meydana gelmesinin kısa süreceğini söyleyen geçer, doların aralık ayı içerisinde göreceği rakamı da takipçileri ile paylaştı.


Olağanüstü Duruma Hazırlıklı Olun

Doların diğer para birimleri karşısında kan kaybetmesinin sebebinin Amerika Birleşik Devletlerindeki enflasyon verilerinden kaynaklı olduğunu dile getiren ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, önümüzdeki birkaç ay açısından bu durumun olağanüstü bir duruma işaret ettiğine vurgu yaptı. Geçer, ‘ Şerh olarak kenara koyuyorum’ ifadelerini kullandı.


Dolar, Aralık Ayında Uçuşa Geçiyor

Piyasalarda meydana gelen dalgalanmalar açısından aralık ayı tahminini açıklayan ünlü Ekonomist Selçuk geçer, yıl sonunda doların 20 TL’nin üzerine çıkacağını da söyledi.