Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Ankara'ya yüklü miktarda uyuşturucu madde taşındığı bilgisini aldıktan sonra bir operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, 34 plakalı bir okul servisi üzerinde uyuşturucu madde nakli yapılacağı bilgisi tespit edildi.

Gece saatlerinde Kahramankazan ilçesi Akıncılar Jandarma uygulama noktasında gerçekleştirilen çalışmalar sırasında F.K ve A.A isimli şüphelilerin bulunduğu okul servisi durduruldu. Yapılan aramalarda, araç içerisinde toplamda 23 kilo 440 gram ağırlığında ve piyasa değeri 7 milyon lira olan metamfetamin ele geçirildi.

AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu! AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu!

Yakalanan şüpheliler, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan dolayı hukuki işlemlere tabi tutuldu ve Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.