Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde ilginç bir olay gerçekleşti. Öğretmen 30 kişilik bir sınıfta öğrencisini öperek gönlünü almak isteyen öğretmen, tesettürlü kız öğrencisinin şikayeti sonrası açığa alındı. işte detaylar...

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'ndeki bir lisede geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda lisede tarih dersleri veren öğretmen olaydan bir hafta önce aralarında geçen diyalog nedeniyle üzdüğünü düşündüğü tesettürlü 10'ncu sınıf öğrencisinden özür dilemek istedi.

İddiaya göre; öğrencisini 30 kişilik sınıfta ders esnasında öperek gönlünü almak isteyen öğretmen öğrencisinin tepkisi ile karşılaştı.

Öğrencisinin durumu ailesine aktarması ile hakkında "Öğrencisine taciz" suçlaması ile soruşturma başlatılan öğretmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından meslekten uzaklaştırıldı.

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü'nce müfettişleri, konuyu "taciz" olarak rapor ederken meslek uzaklaştırılan öğretmen hakkında adli soruşturma da başlatıldı.


Polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından da ifadesi alınan öğretmen hakkında verilen karara itiraz etti.

Sosyal medya hesabından yaşananları paylaşan öğretmen, 34 yıllık öğretmenlik hayatında böyle bir durumla ilk defa karşılaştığını ifade ediyor.

Öğretmenin paylaşımlarının altına eski öğrencileri ve aralarında kadınların da olduğu meslektaşlarının destek mesajları paylaştığı görüldü.

Kaynak:medyabar.com