Baykar depremzede öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla yeni bir girişim başlattı. Şirket, deprem bölgelerindeki afetzede öğrencilere 10 bin adet tablet bağışlayacak. Bu tabletler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından YKS ve LGS sınavlarına girecek öğrencilere dağıtılacak.

2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar 2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, tüm milletimizi ve kurumlarımızı bağış kampanyasına katılmaya çağırdı. Baykar, deprem felaketinin hemen ardından yardım çalışmalarına başladı ve bölgedeki afetzede kardeşlerimize destek olmak için birçok insani yardım malzemesi temin etti. Şimdi de eğitime destek verme hedefiyle yeni bir kampanya başlatıyorlar.

Bağışlanacak tabletler, deprem bölgesindeki YKS ve LGS'ye girecek afetzede öğrencilere verilecek. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, gençlerin eğitimlerini önemsediklerini vurguladı ve tüm kurumları bu kampanyaya destek vermeye davet etti. Bu şekilde, deprem felaketi sonrası afetzede öğrencilerin eğitimlerine destek olunması hedefleniyor.