Son zamanlarda artan fiyatlar ve zamlar, herkesi etkisi altına aldı. Aileler kadar öğrenciler de bu durumdan ciddi şekilde etkilendiler. Bu nedenle, bazı bankalar şu sıralar ekonomik kaygıları en aza indirmek için kampanyalar yapıyor. Bazıları, esnaf ve çiftçilere kredi ve ödeme kolaylıkları sunarak destek oluyorlar. Ancak acil nakit ihtiyacı olan öğrenciler için durum biraz karmaşık olabiliyor. Öğrenciler için özel bir kampanya başlatan Akbank, 18-25 yaş aralığındaki öğrencilere 400 TL ödeme imkanı sunuyor. 

NASIL BAŞVURU YAPILIYOR?

Akbank, öğrencilere yönelik olarak mobil veya online olarak başvuru yapabilme imkanı sunuyor. Akbank hesabı olmayan öğrenciler, internet bankacılığı üzerinden "Yeni Nesil" hesap açarak veya mobil uygulamayı kullanarak hesap açabilirler. Ayrıca en yakın Akbank şubesine giderek de başvuru yapabilirler. Öğrenciler, Mart sonuna kadar başvurarak 400 TL ödemeyi anında hesaplarına alabilirler.

Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır

ÖĞRENCİ KART AVANTAJI

Akbank, öğrenciler için Axess Öğrenci kartı da sağlıyor. 2023 Mart sonuna kadar Akbank müşterisi olan öğrenciler, öğrenci kredi kartı başvurusu yapabilecekler. Başvuru için Juzdan app veya mobil bankacılık kullanılabilecek. Davet et kazan kampanyası kapsamında öğrenciler ayrıca 250 TL chip para kazanıyor. Kampanyaya katılarak yapacakları her 250 TL üzeri harcama için 100 TL olmak üzere toplamda 400 TL chip para kazanabilecekler. 18-30 yaş aralığındaki öğrenciler, Juzdan app ile aldıkları chip paraları nakte çevirebilirler. Kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak.