Kamudanhaber - Özel Haber
Mehmet Yılmaz / Özel Haber

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı döneminde Odatv internet sitesine; Milli Eğitim Bakanlığında yolsuzluk ve çete haberleri yaptıranları Kamudanhaber internet sitemizde 2016 yılında haber yapmıştık.

Odatv internet sitesine bilgi ve belge sızdırarak iftira haberler yaptıran kişinin o dönemin Ankara Milli Eğitim Müdürü olan ve hala Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanı olarak görev yapan KRİPTO FETÖErol Bozkurt olduğunu ve belge sızdırma işinide o dönem Erol Bozkurt’un özel kalem müdürlüğünü yapan Ömer Faruk Dosdoğru olduğunu yazmıştık.

Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanı olarak görev yapan KRİPTO FETÖCÜ Erol Bozkurt hakkında o dönem 6 ilçe müdürü ve il müdür yardımcısının Erol Bozkurt’un Fetöcü olduğu yönünde 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Milli Eğitim Bakanlığına dilekçeyle başvurduğu , 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fetöcü olduğu gerekçesiyle Erol Bozkurt’un açığa alındığını daha önce belgeleriyle haber yapmıştık.

Erol Bozkurt’un özel kalem müdürü Ömer Faruk Dosdoğru’nun Milli Eğitim Bakanlığında bir daire başkanının Mebbis bilgilerine ulaşarak sendika bilgilerinin resmini çekip Odatv’ye servis edildiğini yine o dönem Ömer Faruk Dosdoğru’nun internete sızan ses kayıtlarında dinlemiştik.

İnternete düşen ses kayıtlarında ; Ömer Faruk Dosdoğru bu işi kendisine il müdürü Erol Bozkurt’un yaptırdığını , Bu haber dosyasını hazırlayarak CHP’li milletvekillerine ve o dönemki müsteşar yardımcısı Muhterem Kurt’a kendisinin götürdüğünü , haberin gerçekgündem isimli sitede yayınlanması gerekirken Odatv’de yayınlandığını itiraf etmişti .

Mahkeme tam 4 yıl sonra Odatv’ye bilgi ve belge sızdırdığı gerekçesiyle yargılanan KRİPTO FETÖCÜ Erol Bozkurt’un özel kalem müdürü Ömer Faruk Dosdoğru’ya hapis cezası verdi .

2016 yılında Odatv sitesinde dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala , Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı , Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin ve bürokratların resimleriyle günlerce yolsuzluk haberleri yapılmıştı .

O dönem Odatv sitesine bu haberleri Ankara il milli eğitim müdürü Erol Bozkurt ve ekibinin yaptırdığını , Özel Kalem müdürü Ömer Faruk Dosdoğru’nun bunu itiraf ettiğini tek tek belgeleriyle yazmıştık .

Kamudanhaber sitemiz yine haklı çıktı.

Mahkeme ; Kripto Fetöcü Erol Bozkurt’un özel kalem müdürünü Odatv sitesine bilgi ve belge sızdırmaktan 2 yıl 6 ay hapse mahkum etti .

Odatv ve CHP’li milletvekilleri ile işbirliği yaparak Ak Partinin Bakanlarına ve bürokratlarına operasyon çeken Kripto Fetöcü Erol Bozkurt bugün hala Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Emlak dairesinde daire başkanı olarak görev yapmaktadır .

Odatv’ye bilgi ve belgeleri sızdırdığı mahkeme kararıyla kesinleşen ve hapis cezası alan öğretmen Ömer Faruk Dosdoğru sadece bir kukladır.

O kuklayı oynatan el şu anda Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanı olarak görev yapan kripto Fetöcü EROL BOZKURT’tur.

Sonuç olarak ; Ak Partinin Bakanlarını ve bürokratlarını CHP’li milletvekillerine dosya yaparak şikayet eden , Odatv internet sitesine haberler yaptıran daire başkanı Kripto Fetöcü EROL BOZKURT’un arkasında kim ya da kimler var ? 

Hapis cezası alan özel kalem müdürü Ömer Faruk Dosdoğru sadece kukladır.

Ömer Faruk Dosdoğru’ya verilen hapis cezasının belgesi