Dolar ve Altın Almak İsteyenler Dikkat! İslam Memiş İşaret Verdi Dolar ve Altın Almak İsteyenler Dikkat! İslam Memiş İşaret Verdi

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan görevinden ayrılıyor. 2003 yılında Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevlendirilerek MEM'de göreve başlayan Kalkavan, 6,5 yıl süre ile Personel Atama Şube Müdürlüğü görevini yürütmüştü. 2009 da tekrar Kırkşehitler İlköğretim Okulu’na döndükten sonra 5 yıllık müdürlerin rotasyon uygulaması ile birinci tercihi olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine atanmıştı. 

31 Ağustos 2010 - 19 Temmuz 2019 tarihleri arasında Cumhuriyet Ortaokulu Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 19 Temmuz 2019 tarihinde Ahmet Mithat Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atanan Kalkavan 31 Temmuz 2019 tarihinde İl Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirilmişti.

11 Kasım 2020 tarihinde Resmi Gazete´de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. Yaklaşık 3 senedir Kırıklareli İl Milli Eğitim Müdürü olan Hüseyin Kalkan, emeklilik sebebiyle görevinden ayrılıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, Lüleburgaz'a giderek oradaki okullara veda ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret ile ilgili Lüleburgar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yayımladığı mesajda şöyle açıklama yapıldı:

“31 Temmuz 2019 tarihinden bu yana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren sayın Hüseyin Kalkan emeklilik sebebiyle okullarımıza veda ziyaretinde bulundu. Sayın müdürümüze bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki yaşamında esenlikler dileriz”